foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Duinstappers Hillegom

Gezelligheid staat voorop !

Iets over de webmaster

 

Ja, iemand die een een website maakt en onderhoud noemen ze webmaster, ook al kan je er niet veel van. Maar ik probeer mijn best te doen.

Ik zal iets over mezelf schrijven, dan weten jullie ook meteen wie of wat ik ben. Nou mijn naam is John Zonneveld, geboren in 1955 te Utrecht. Na een aantal verhuizingen kwam ik in Hillegom terecht. Daar kwamen mijn ouders vandaan en die wilden toch wel weer terug. Op de lagere school had ik het totaal niet naar mijn zijn maar toen ik later naar de L.T.S het nieuwe St. Paulus ging kwam alles op zijn pootjes terecht. Diploma gehaald en door naar de M.T.S. in Santpoort-Noord. Echter door mijn slechte talen, dat zal ook wel blijken op de website, werd ik van de school afgestuurd. Dat kwam door de nieuwe mammoet wet daardoor kon je het geen jaar meer over doen. Ik ben gaan werken bij C.S. Weijers aan de Leidsestraat en later nog als kok op het Kaageiland. Totdat ik in militaire dienst moest en uit dienst ben ik bij de toenmalige N.Z.H.V.M. gekomen tegenwoordig Connexxion. Daar zit ik nu ondertussen 37 jaar. Sinds 30 september werk ik niet meer en geniet van allerlei leuke dingen. Nu het nog kan, je hoort zoveel mensen, die door een korte ziekte er in ene niet meer zijn. Vandaar deze keuze. Hiernaast een van de bussen waar ik op begonnen ben rijden in de stads regio. Mijn eerste huwelijk was een fabricagefout maar met de tweede gaat alles heel goed. Ik heb heel veel hobby's en heb altijd veel aan sport gedaan. Op een gegeven ogenblik heb ik last van mijn knie gekregen en ben ik ondertussen vier Knie repmaal geopereerd. Nu gaat alles heel goed en vandaar dat ik weer fiets en wandel. Daardoor ben ik deze site begonnen omdat je de leuke dingen die je meemaakt ook wil delen met anderen die er toevallig een keer niet bij waren.

Zo als je al gemerkt hebt is dat ook een hobby van mij het maken van website's. In de eerste drie maanden van het jaar heb ik altijd wat drukker omdat ik dan de belasting papieren voor de F.N.V. leden invul. Helaas mag ik dat niet meer doen omdat ik het lidmaatschap heb op gezegd. Je mag wel mensen helpen maar moet dan eerst contributie betalen, een rare bijeenkomstigheid van het F.N.V.

Veel plezier hier en heb je een vraag of wil je iets op de site kwijt laat het dan even weten.

John