foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Duinstappers Hillegom

Gezelligheid staat voorop !

ANTWOORDNUMMER

We hebben het allemaal wel eens moet je een brief posten maar gebruik je liever geen postzegel. Zeker niet naar een of ander bedrijf. Vandaar heb je hier een site met antwoorden of ze een antwoordnummer hebben. Even de naam van het bedrijf intikken en je ziet of ze een antwoordnummer hebben.

Zoek naar antwoord nummer

Veel plezier

 

VIRUS SCANNER

Je, hebt het allemaal wel eens, moet ik nu een virusscanner kopen of een gratis versie gebruiken.

Dat is nu een van de vragen die je jezelf moet stellen, als je regelmatig in vakbladen kijkt . Dan kom je erachter dat sommige virusscanners ondanks de betaal versie soms nog slechter is dan een bepaalde gratis versie.

Ook zijn er virusscanners die heel veel intern geheugen van je computer vergen. Dan wordt de computer heel traag, ja welke virusscanner je moet nemen ga ik je niet adviseren, want straks heb ik het gedaan. Vandaar dat ik hier een paar soorten neerzet.

Wat ik wel doe is zo af en toe de computer ONLINE scannen dat doe ik met de het volgende Gratis ONLINE scannen werkt heel goed, vind ik zelf.

Lees meer: VirusScanners

UNZIP

 

Als een bestand te groot is om te versturen, bijvoorbeeld omdat er veel plaatjes bij horen, dan kun je het bestand comprimeren. Het wordt dan omgezet naar bijvoorbeeld een .ZIP bestand. In dat formaat neemt het bestand minder ruimte in beslag, waardoor het makkelijker te versturen is. De ontvanger kan het bestand eenvoudig weer uitpakken en op de harde schijf zetten.

Lees meer: Unzip