foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Duinstappers Hillegom

Gezelligheid staat voorop !

Sluiting seizoen 2017

Afsluitende wandeling door Hillegom in verband met het zomerreces.

Het seizoen is afgelopen en vandaar de laatste wandeling door Hillegom, ja daar kan je nog steeds heel leuk wandelen. We vertrokken vanaf het S.V. Hillegom terrein en gingen door de nieuw op gezette wijk in de Michiel de Ruyterstraat, ruyterstraatlangs de speeltuin Weerestein.weerestein De volgende wijk was Patrimonium, die ook geheel is opgeknapt. Vandaar door gelopen naar de Oosteinderlaan zo door het mooie Vosse en Weerlanerpolder. Een prachtig stuk om te wandelen. Aangezien het toch voor sommige erg warm was waren we blij dat we op de Oude Weerlaan een kopje koffie of thee kregen bij de fam. v..d. Reep. Uiteraard met een grote koektrommel met gesorteerde koekjes. reepNadat iedereen weer bij gekomen was en de nodige vocht had aan gevuld. weerlaanpolderWant ja  je moet wel blijven drinken, zijn we verder gaan wandelen. Via Ammerzoden waar we nog even een mooie tuin bekeken hebben zijn we door gelopen naar de Beltpark. Om via de Elsbroek weer op de terug weg naar onze locatie te lopen waar we zouden gaan genieten van onze consumpties en een twee gangen diner. Deze werden genuttigd bij, Hotel Restaurant Flora te Hillegom. De eerste glaasjes gingen er al snel in, zodat het stil werd. Dat kwam mooi uit want dan kon Toos haar woordje doen, Tom had al diverse mensen bedankt bij de koffie. Vandaar dat Toos blij was om nog niet alle mensen te bedanken. Toch wilde ze Tom bedanken voor alle mooie wandelingen en voor de goede organisatie. Eef werd bedankt voor zijn inzet om toch maar weer iedere week klaar te staan met de koffie en thee. Hotel Flora1Daarna bedankte Toos nog even de chauffeurs die de wandelaars naar de locatie brengen zodat we daar van daan konden gaan wandelen. Ook werd de webmaster bedankt voor alle mails en stukjes op de website. Tom vond deze geste heel leuk. Hij was ook zeer tevreden over het zeer goed geslaagde seizoen, tenslotte waren er weer meer wandelaars bij gekomen. Dat is uiteraard heel leuk. Hij wenstte iedereen een hele fijne vakantie en vertelde nog wel dat er een groep door blijft lopen in de zomer. Deze vertrekt vanaf de Martineskerk om 13:30 uur. Zorg wel dat je op tijd komt zeker als je niet elke week loopt. Vandaar gaan ze op de fiets naar de locatie waar we gaan wandelen.

Op 22 september de vrijdag na de kermis gaan we weer beginnen met de wandeltochten, deze vertrekken dan weer vanaf S.V. Hillegom om 13:30 uur.

Tot ziens en allen een hele fijne vakantie en gezond weer terug. Helaas was ik de camera vergeten zodat er geen foto's van het diner zijn. Tom heeft er een paar gemaakt met de camera, als ik die nog krijg zet ik deze er als nog op. De webmaster.