foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Duinstappers Hillegom

Gezelligheid staat voorop !

Snertwandeling

Vrijdag 20 janurari 2017 was het dan weer zover, een snertwandeling. Nou daar was het best weer voor. Wat hebben we het getroffen. De vorige week hadden we het wandelen afgeblazen i.v.m. de waarschuwingen van het K.N.M.I. op donderdagavond, code ORANJE en  's ochtends op de buienradar was het al niet heel anders. Om iedereen op tijd te waarschuwen hadden we een mail verstuurd. Echter het weer viel achteraf mee, dus eigenlijk hadden we wel kunnen wandelen. Sommige die maar eens in de maand kijken waren dus toch naar S.V. Hillegom gekomen. Ja, jammer maar het is niet anders.

erwtensoep

Gelukkig hadden we vandaag meer geluk, koud maar niet extreem, af en toe het zonnetje dus genieten geblazen. De groep was lekker groot. Zo'n 25 personen waren op deze Snertwandeling afgekomen.

We vertrokken richting Pannenland in de Vogelenzang, nadat Tom eerst nog extra hulptroepen moest inroepen betreffende chauffeurs om deze grote groep op de plaats van bestemming te krijgen. Door het mooie weer was de parkeerplaats goed gevuld, zodat een plaatsje vinden voor de auto niet mee viel. We vertrokken en de groep was zo groot dat je vele mensen zag kijken van nou nou dat is nogal wat. Met een hele grote boog kwamen we bij de Oase terecht. Daar stond Eef met Aad ons te verwelkomen, helamaal op de tweede parkeerplaats achterin, zodat we toch nog in het zonnetje koffie of thee konden drinken met een lekkere koek. De groep was zo groot dat de wandelaars even in de rij moesten om van de consumptie te genieten.

. Nadat iedereen voorzien was van de koffie of thee konden we verder. Terug naar de auto's die geparkeerd stonden bij het Pannenland. De kortste route want Tom wilde niet te laat in de kantine zijn. Onderweg kwamen we Luda toch nog tegen, die geblesseerd was en niet meeliep. Ze maakte een kleine wandeling aangezien het mooi weer was. Aangekomen in de kantine, stond alles al klaar, tafels aan een geschoven. Broodjes onder het plastic, erwtensoep stond te pruttelen en dat alles was klaar gezet door Eef, Aad en Mary. Hartelijk dank hiervoor. Eerst maar even een lekker drankje vooraf en nadat we geproost hadden gaf Tom ons een seintje dat we omstreeks half vijf, met de soep konden beginnen. De cateraar had de verzorging weer goed voor elkaar. Wil je meer weten of heb je eerdaags zelf een feestje neem dan even contact op met Hans v.d. Westen Ga naar de site van Be my Guest. Nadat iedereen verzadigd was ging iedereen voldaan naar huis, het was weer een gewelidige middag.
. Bedankt voor de verzorging en ik zou zo zeggen tot de volgende wandeling. De webmaster.