foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Duinstappers Hillegom

Gezelligheid staat voorop !

Aad en Gerda

Ja, vijftig jaar getrouwd dat is een hele lange tijd, voor sommigen gaat deze tijd snel voor anderen duurt dit een eeuwigheid. Nou als het laatste dat geval is dan had je volgens mij niet bij elkaar moeten blijven.

 

Bij de familie Mesman vliegt de tijd en ze komen ook nog tijd te kort zo snel gaat alles. Vanwege dit grote gebeuren had Aad het idee geopperd om dit met de wandelgroep van de vrijdagmiddag even te vieren. De officiële datum is 1 juni maar ja op 29 mei hebben we het afsluit feest dus dat gaat niet lukken. Vandaar dat hij het maar op de 22 ste heeft gedaan. De weersvooruitzichten waren zoals de laatste tijd niet van dien aard dat je daar van op aan kon.

In eerste instantie had Aad het liever op de camping gevierd, maar ja als het dan slecht weer is dan komt er ook niemand en dat is dan ook niet leuk. Vandaar dat het gevierd werd onder het genot van een hapje en drankje bij hem thuis. Na de wandeling zijn we met zijn allen naar hem toe gegaan en Jan heeft Gerda een boeketje namens de wandelgroep aangeboden. Op de foto ziet U wel een boeket maar die is niet van ons. Vond het een mooi boeket vandaar dat ik het op de foto gezet hebt. Dus eigenlijk pronken we met een boeket van een ander.

Hieronder nog een paar foto's die ik op deze middag genomen heb. Aad en Gerda nog heel veel mooie jaren en zoals ik gehoord heb gaan jullie met de tijd mee, je tekend niet voor een paar jaar maar zijn nu gewoon flexwerkers en nemen vanaf nu elke keer een jaar contract.

Heel veel gezondheid en maak er wat moois van en nog namens ons allen bedankt voor de gezellig afsluiting van een vrijdagmiddag wandeling.